We maken webapplicaties, digitaliseren werkprocessen, koppelen systemen aan elkaar en automatiseren complete bedrijfsprocessen.

Developers van Aquadis denken mee, adviseren en ontwerpen. Zo creëren we logische processen en efficiënte applicaties.

We werken met Microsoft technologie en maken gebruik van de nieuwste technieken. Dit doen we al meer dan 15 jaar voor grote organisaties zoals Rabobank, Independer, Coolblue en Essent, maar ook voor kleinere partijen. Grote kans dus dat je al een keer profijt hebt gehad van onze software.

Wat wij belangrijk vinden

Bij Aquadis zien we graag dat je met plezier werkt aan projecten die bij je passen. Want je toegevoegde waarde is het grootst als je kunt doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

Genoeg uitdagingen zodat je je kunt ontwikkelen, verantwoordelijkheid in brede zin en fijne collega’s zijn volgens ons de basis voor werkplezier. Daarom geven we je alle ruimte om je talenten te ontwikkelen, je interesses te volgen en een goede band met je collega’s op te bouwen.

Werksfeer

Collega’s zijn onmisbaar als vraagbaak, steunpilaar en voor een gezellig gesprek. Daarom investeren we in een goede werksfeer waarin je vrij bent om jezelf te zijn en je altijd rugdekking hebt van collega’s. Op onze wekelijkse Maandagavond is iedereen ‘thuis’ in Woerden. Heel Aquadis zit dan bij elkaar zodat we samen kunnen eten, gamen en bijpraten. Daarnaast gebruiken we de avond voor leuke uitstapjes en om te leren van elkaar en anderen tijdens kennissessies.

Hoe werken onze developers?

Aquadis is fan van Microsoft technologie en onze developers weten alles van ASP.NET, T-SQL, C#, ASP, .NET en SQL Server. Die kennis zetten ze vooral in om software te ontwikkelen, want software onderhouden is saai en dat beperken we dus tot het absolute minimum.

Software ontwerpen en creëren vraagt naast technische vaardigheden ook om communicatieve en sociale skills. Onze developers zoeken de juiste balans tussen kwaliteit en pragmatisme en weten de opdrachtgever mee te nemen in hun keuzes. Zo zorgen ze binnen tijd en budget voor de beste oplossingen.

Waar werken onze developers?

Meestal zitten onze developers in huis bij de klant. Bijvoorbeeld voor migratietrajecten, het automatiseren van processen of het koppelen van softwaresystemen. Soms werken ze op ons kantoor in Woerden aan een project.

Maar waar ze ook zijn, de Aquadis collega’s zijn altijd onder handbereik. Om even te sparren over een uitdagend stukje code of de keuze voor een gekozen oplossing.

Dus ook al zit je als enige Aquadisser in een team van externen, of ben je de enige IT’er bij de klant: je werkt altijd vanuit een hecht Aquadis team waarop je kunt rekenen.

Waaraan werken onze developers?

Aan projecten die bij ze passen en waarvan ze kunnen leren. Bij Aquadis is er veel ruimte om aan te geven wat je leuk vindt om te doen, op welk onderdeel je je wilt ontwikkelen en welke techniek je wilt aanleren of verfijnen. Regelmatig klinkt de vraag: ‘Heb je het nog naar je zin?’, en met je antwoord wordt altijd wat gedaan.

Want wij geloven dat je toegevoegde waarde het grootst is als je plezier hebt in je werk.

44622571132 5531Be9D53 K

Team

Aquadis maakt ondernemen makkelijker. Onze maatwerk software zorgt ervoor dat de juiste informatie op de juiste plek komt.

Meet; the team {